De beste motetipsene

Hvis du gjerne vil henge med i de siste trendene, er det mange steder der du kan få gode råd. Et raskt søk på google gir deg mengder av informasjon, så nettet er en selvsagt informasjonskanal. Men det finnes også andre steder der du kan få gode råd om mote. Det handler rett og slett om å følge med der du er.

Instagram er flott for å få tips om mote, skjønnhet og velvære. Her finner du alt fra sminketips til stylingtips og råd om sko og tilbehør. Et annet sted du kan hente tips, er selvfølgelig i venninnegjengen. Alle gjenger har sin egen stil, og noen ganger er en personlig miks og match en god ting, der alle skaper sin egen identitet. Mote handler jo også mye om tilhørighet.

Hvis du går rundt i en klesbutikk og ikke vet helt hva som er et godt valg, kan du se på de som jobber der. Hva har de på seg? Passer det for deg? Butikkansatte kan være gode inspirasjonskilder.
Og som nevnt vil du alltid kunne finne mengder av gode motetips på nettet. Tips for sesongene, spesielle anledninger og råd for makeup og hår er noe av det du finner her.