Finn accessoirer til mannen

Selv om det gjerne er kvinner som vanligvis tenker at tilbehøret er viktig, er det faktisk like viktig for en mann – eller kanskje enda viktigere! Tilbehør som slips, lommetørkle, mansjettknapper, belte, en tversover eller en slipsnål er viktig, og setter prikken over i-en på antrekket. Det blir ikke helt det samme uten, rett og slett.

De fleste menn vet gjerne hva de vil ha, men trenger kanskje noen tips for å fornye seg når det gjelder handlemønster. Mens kvinner generelt har blitt flinke til å handle klær og tilbehør på nett, er det fortsatt et stykke igjen til menn er like trygge på akkurat dette. Det er egentlig litt rart – som kjent er jo kvinner mer glad i shoppingrunder enn menn. Det gjelder selvfølgelig generelt, og ikke alle. Men om du liker å gjøre andre ting, for eksempel surfe på nett, er det ingen grunn til at du ikke kan slå to fluer i ett smekk – ved å finne tilbehøret på nett.

Neckwear er å anbefale hvis du vil gjøre antrekket komplett på nett. Her finner du det du trenger, både alt som ble nevnt ovenfor, og også vesker, bager, lommebøker, smykker for menn, bukseseler, klokker – ja, det meste! I tillegg får du gode tips med på kjøpet, ettersom Neckwear oppdaterer siden med gode råd for hvordan du knytter en perfekt tversover eller en god slipsknute, samtidig som du også kan finne tips for hva som passer sammen.

Hvis du for eksempel har en dress som du vil freshe opp med noe nytt, kan det rette tilbehøret gjøre dressen som ny, uten at det koster deg skjorta, bokstavelig talt. Prisnivået varierer, noe som betyr at du kan være både preppy og prisbevisst samtidig. Så du kan både gjøre et godt kjøp og bruke kvelden på PC-en samtidig som du er på shoppingrunde. Fruen blir nok fornøyd!