Finn de beste filmanmeldelsene på nettet

Det er ikke alltid det er like lett å finne ut hvilken film man har lyst til å se på kino eller hjemme i sofaen. Det er mye å velge mellom der ute, og det å finne den perfekte filmen er mye press. Men det er derfor fint at det er en del sider man kan finne filmanmeldelser på.

Det letteste stedet å finne filmanmeldelser på er nettaviser som VG og Dagbladet. Her legger de som regel ut de nyeste filmanmeldelsene. Fordi nettavisene er forskjellige og bruker forskjellige anmeldere så kan man også få et litt større overblikk over hvordan filmen er. Alle har jo sin egen mening om filmen, selv om man prøver å forbli objektiv. Det kan derfor være greit å bruke forskjellige nettaviser, om man vil være sikker på å få det beste overblikket.

Man kan også bruke sider som spesialiserer seg på film. Disse vil ha et litt bedre utvalg av anmeldelser også, da nettaviser ofte kun anmelder de mest forventede filmene. Cinema er et norsk filmblad som ble etablert i 1930 og de har all informasjon om film man kunne ønske seg, inkludert filmanmeldelser. Noe som betyr at der vil man ikke ha noe problem med å finne det man er ute etter.