Finn de beste innredningstipsene

Det finnes folk som er født med god smak og talent for innredning. Og så finnes det oss som trenger litt hjelp. Nettet er en fantastisk ressurs for deg som er på jakt etter innredningstips, men den kan også være en utfordrende labyrint å navigere i. Her finner du noen tips til hva du kan sjekke ut, enten du er på jakt etter de aller nyeste trendene, eller simpelthen trenger tips til hvordan du kan innrede barnerommet på en billig måte.

Mange ideer finnes på blogger

Sjekk gode interiørblogger! Her finnes det mange å velge mellom. Bo med barn er et godt valg ved sistnevnte tipsbehov, bloggen Bodil bo har mange fine bilder, Anettes hus og Ninas interiør er blogger med landlig fokus, mens Hvitstil en populær blogg som er mer moderne i uttrykket.

Finn din favoritt på nett

Sjekk de beste interiørbutikkene på nett! Lunehjem har nærmest alle typer interiørartikler og er en koselig nettbutikk. RoyalDesign er også inspirerende. Hviit er en annen perle. Landromantikk er en nettbutikk med en mengde søte og romantiske interiørartikler.

Ta gjerne skrittet og sjekk utenlandske nettsider, særlig Houzz har en mengde ideer og over en million interiørbilder du kan la deg inspirere av. Et annet tips er å sjekke bilder av boliger til salgs, for eksempel på sider som Finn.no.