Finn de beste nyhetssidene

Nyheter er viktig for de fleste, og ikke overraskende er det stor konkurranse blant nyhetssidene på nettet. Som regel er det lurt å besøke store og kjente nyhetssider, ettersom de er pålitelige og oppdateres jevnlig. Nyhetssidene til NRK og TV2 er blant de beste. Det er også mange nettaviser som har bra nyhetssider. Noen nettaviser er nettversjonen av en papiravis, mens andre nettaviser bare finnes online. På nettsidene til NRK kan man også se videoer og nyhetssendinger i opptak. Ettersom NRK er lisensfinansiert, er det foreløpig helt gratis å bruke NRKs nett-tv. Er du mer interessert i å se filmer, se vårt innlegg «Finn de beste filmsidene».

NA24, DN.no, Aftenposten, Dagbladet, VG, Nettavisen, IT-avisen og BA er blant de mest populære nettavisene i Norge. De fleste startsider, som MSN, s-ol og Startsiden, tilbyr også nyheter. Dersom man er interessert i lokale nyheter, bør man besøke nettsiden til en lokalavis. Andre kjente nyhetssider er abc nyheter, dine penger, og utenlandske nyhetssider som BBC og CNN. De utenlandske nyhetssidene har få norske nyheter, men dersom man vil oppdatere seg om internasjonale nyheter, kan det være lurt å besøke disse sidene.

Nordmenn liker også å lese om været, og været er jo en nyhet som stadig oppdateres. De beste værsidene i Norge er yr.no og Storm.no. Begge disse sidene kan by på tradisjonelle værmeldinger, radaranimasjoner og nyheter om været. Været har som regel en direkte innvirkning på folks liv, og det er viktig å holde seg oppdatert om eventuelt ekstremvær eller værproblemer som kan være på vei. Da er man bedre forberedt på værforandringene.